Працюємо пн-пт 10-19, сб-нд 10-18
Ru Ua
  • Опис
  • Відгуки (0)
  • Оплата і доставка
Артикул 94162132
Виробник ROSA

Розмір мастихіна Ромб: довжина "лопатки" - 45 мм, ширина (по найширшій частині) - 10 мм, носик - 5 мм.

Мастихіни від ТМ DK Art можна зарахувати до серії економ-класу , т.к. вони відрізняються невисокою еластичністю використання. Ціліснотягнуті, мають дерев'яні ручки, досить надійні та довговічні.
Мастихіни дозволяють виразити всю силу звучання фарби, найбільш повно розкрити кольори та їх поєднання, створити красиву та складну фактуру, а у змішуванні фарб створюють чудові переливи.

Різна форма ножа дозволяє досягти різних ефектів. Наприклад, мастихін з коротким лезом підходить для нанесення кутових мазків, при розгонистій манері листа краще скористатися інструментом з довгим лезом.
Мастихін ідеально підходить для створення текстури в техніці імпасто, або для нанесення плоских шарів фарби в роботі над масштабними полотнами.

Як використовувати мастихін?
Техніка роботи мастихіном досить сильно відрізняється від техніки використання пензля, і спочатку може здатися трохи дивною. Найвірніша аналогія: приготування бутерброду з олією. Кінцем мастихіна береться трохи фарби з палітри. Потім використовується бічний бік леза, щоб рознести фарбу по полотну або трохи втиснути її в полотно. На початку роботи використовується кінчик леза, яким наносяться на полотно маленькі крапочки фарби. Потім мастихіном проводиться сильно вниз, щоб отримати тонкі лінії. Для створення текстури натискається лезом плоско вниз, у фарбу.
Чого не можна робити під час роботи з мастихіном?
Основний принцип роботи: свіжа фарба на вологій основі або свіжа на сухій основі. Коли фарба вже почне підсихати, і на її поверхні утворюється плівка, спроба нанести поверх шару, що підсохнув, інший шар може призвести до того, що робота буде загублена повністю.
Які фарби підходять для роботи з мастихіном?
Найкраще використовувати масляну фарбу, або акрилову досить густу консистенцію - інакше не зберегти потрібну фактуру. Акрилові фарби можна зробити густішими, якщо додати текстурну пасту.

Загрузка комментариев...

Доставка

Самовивіз

Мінімальна сума замовлення при оформленні самовивозом – 200 грн.
Адреса офлайн магазину - ст. м. Шулявська, пр-т Перемоги, 45 (вхід з проспекту)

Кур'єрська доставка

Мінімальна сума замовлення – 200 грн. Доставка в межах Києва – 50 грн

Відправка по Україні

Мінімальна сума замовлення – 200 грн. Вартість доставки - за тарифами перевізників: Нова пошта, Укрпошта.

Повернення товару та гарантія

На весь товар надається гарантія від виробника – 14 днів.
У разі виявлення браку чи недостачі, звертайтесь за тел. +38(098) 850-37-78
або пишіть на shop@masterica.com.ua, прикріпивши фото, що відображають наявність браку.

Оплата

Готівкою

Оплата кур'єру при отриманні замовлення або оплата в нашому офлайн-магазині (тільки для Києва)

Безготівковий розрахунок

Оплата на картку ПриватБанку або на розрахунковий рахунок. Реквізити для відлати відправляються після складання та підтвердження замовлення нашим менеджером.

Післяплати

Оплата при отриманні на складі перевізника або Укрпошти. У суму оплати входить: вартість замовлення, вартість упаковки та пересилання

Є в наявності
94 грн